Om Oss

Servwell AB är ett familjeföretag som snart firar två decennier. Namnet kommer från engelskans 'Serve well', servera väl. Redan när företaget grundades har mottot varit att servera kunderna väl, ge de högklassiska kvalitéts produkter toppad med en service som förhoppningsvis är oförglömlig.

Cashmere Stockholm och Ashimas Tröjor ägs båda av företaget Servwell AB och erbjuder produkter från noggrant utvalda märken och såväl det egna märket 'Ashima'.

Cashmere Stockholm erbjuder ett sortiment utav produkter i 100% cashmere ull. Utbudet i denna affär är svårslagen och omöjligt kan någon matcha de antalet färgerna och modellerna som ryms i denna butik. Cashmere Stockholm besitter en nisch och är unik i hela hela Skandinavien.

Ashimas tröjor riktar sig till den moderna såväl den klassiska kvinnan. Naturmaterialen i denna butik består utav ull, bomull, siden och Cashmere. Hit kommer du när du vill matcha till favoritplagget eller välja och vraka bland hundratals modeller - allt är dessutom stickat!

Två gånger om året görs ett gediget arbete med att köpa upp cashmere, ull, bomull och siden av högsta kvalité och sedan påbörjas arbetet med att designa, färgsätta och få varje plagg på plats, för hand.

Eftersom alla produkter är handgjorda och består utav naturmaterial är våra produkter väldigt bra anpassade för känslig hy.

Har du letat länge efter en viss produkt eller har du en design i tankarna som du gärna vill bära? Då vi själva designar och tillverkar våra produkter så får du gärna dela med dig av dina önskemål kring färg och form - vem vet om just din föreslagna modell är stans nästa storsäljare?!