Finn din färg i vår butik på GrevTuregatan!
Gratis frakt inom Sverige!!
Varukorg
Sedan 1992

Vår Historia

Cashmere Stockholm erbjuder klassiskt mode i 100% cashmere. Alla våra produkter håller en mycket hög kvalité. Vilket är en viktig del av vår affärsidé redan sedan starten 1992 Vi har ett säkert klassiskt bassortiment av modeller som alltid skall finnas i butiken. Färger läggs till och försvinner lite efter modets färgskala. Vi designar nya modeller efter säsongens trender med den typiska klassiska grundkänslan skall alltid finna där. Många av våra kunder älskar att vi kan erbjuda så många modeller i så många färger. Det är vi stolta över. 

Cashmere Stockholm vänder sig till den klassiska kvinnan såväl som den moderna kvinnan. Vi vill att du skall ha ett brett och personligt urval av plagg i finaste cashmere att välja bland.  Till den medvetna mannen har vi satsat på säkra klassiker i ett flertal av färger.

Två gånger om året görs ett gediget arbete med att köpa upp cashmere, sedan påbörjas arbetet med att designa, färgsätta och få varje plagg på plats, 

Eftersom alla produkter är handgjorda och består utav naturmaterial passar de även en känslig hud.

Har du letat länge efter en viss produkt eller har du en design i tankarna som du gärna vill bära? Eftersom vi själva designar och tillverkar våra produkter får du gärna dela med dig av dina önskemål kring färg och form - kanske blir din modell stans nästa storsäljare?!

Välj rätt färg i vår butik Grev Turegatan

Välj rätt färg i vår butik GrevTuregatan


Vi vill gärna träffa dig. Plocka fram några fina färger just till dig. Sedan kan du svänga runt framför spegeln, prova och välja exakt rätt färg till dig och dina favoritplagg. Nästa gång  kan du lätt och enkelt shoppa online.

Hitta Oss